متوقف کردن ریزش مو با درمان های خانگی

متوقف کردن ریزش مو با درمان های خانگی
آقایان از سنین 30 سال به بالا دچار ریزش مو می شوند و این اتفاق تا دوران کهنسالی ادامه خواهد داشت. ریزش مو در خانم ها هم نگران کننده است که به دلایل مختلفی چون ژنتیک، استرس، تغذیه نامناسب و ... بروز می کند. اکنون قصد داریم درباره علت ریزش مو و درمان های خانگی برای آن صحبت کنیم.
علت ریزش مو چیست؟
به طور میانگین، هر فرد در طول روز بین 50 تا 100 تار موی خود را از دست می دهد. این میزان ریزش مو نگران کننده نیست و اندازه نرمال ریزش موهاست؛ اما اگر هر روز موهایتان بیش از این تعداد بریزد به طوری که احساس کنید حجم موهایتان رو به کاهش است، باید به دنبال راه حل باشید و دلیل ریزش مو را پیدا کنید.
ریزش مو به دلیل ژنتیکی
ریزش مو ارثی یکی از دلایل رایج ریزش موی سر است. ممکن است ژن ریزش مو را از پدر یا مادر خود گرفته باشید و هر روز تعداد زیادی تارِ موهایتان را از دست بدهید. ریزش موی ارثی از ابتدای 20 سالگی شروع می شود و اگر والدین هر دو این مشکل را داشته باشند، فرزند با احتمال بیشتری دچار ریزش مو می شود. برای درمان ریزش مو ارثی به پزشک متخصص مراجعه کنید.
ریزش مو به دلیل کم کاری غده تیروئید
میلیون ها نفر در سراسر جهان دچار بیماری های تیروئیدی هستند. هورمون تیروئید نقش مهمی در بدن ایفا می کند از مصرف اکسیژن گرفته تا رشد و سلامت ناخن، مو و پوست. اگر این هورمون به اندازه ی کافی در بدن ترشح نشود شاهد تغییرات ناخوشایندی چون ریزش مو در بدن تان خواهید بود. برای درمان بیماری تیروئید به سراغ پزشک متخصص بروید تا داروهای مناسب را برایتان تجویز کند.
ریزش مو به دلیل کمبود آهن
اغلب خانم ها دچار کمبود آهن هستند. کمبود آهن سبب کاهش سلول های قرمز خونی می شود. گلبول های قرمز خون مسئول حمل اکسیژن و هموگولوبین هستند و انرژی لازم را به بدن فرد می رسانند. برای درمان کم خونی و کمبود آهن به سراغ غذاهای حاوی آهن چون گوشت گوساله، ماهی، سبزیجات سبز، حبوبات و غلات بروید. این غذاها را به همراه مواد غذایی حاوی ویتامین C مصرف کنید تا آهن آنها بهتر جذب بدن تان شود.
ریزش مو به دلیل استفاده مداوم از سشوار و اتوی مو
سشوار کشیدن، رنگ و کراتینه کردن و شامپو زدن بیش از اندازه به موها می تواند سبب شکنندگی و ریزش موها شود. سعی کنید کمتر از سشوار استفاده کنید و در صورت نیاز مبرم، آن را روی باد سرد بگذارید و تا جای ممکن دور اتوی مو را خط بکشید. موها را دو یا سه درجه روشن تر از رنگ طبیعی خود رنگ کنید تا نیازی به دکلره کردن نداشته باشد.
ریزش مو به دلیل مصرف داروهای خاص
مصرف برخی داروها سبب ریزش مو می شود. اگر بعد از مصرف داروی خاصی دچار ریزش مو شدید با پزشک خود مشورت کنید تا داروی جایگزین دیگری تجویز کند.
روش های خانگی و ساده برای درمان ریزش مو
افرادی که دچار ریزش مو هستند، با مشکلاتی چون عصبی شدن و از دست دادن اعتماد به نفس مواجه می شوند. برای قطع ریزش مو روش های زیادی وجود دارد اما بهترین روش استفاده از درمان های خانگی و طبیعی است.
در ادامه ی مقاله، چند راه حل طبیعی برای قطع ریزش مو معرفی می کنیم:
ماساژ با روغن زیتون
برای درمان ریزش مو بهترین راه حل برای قطع ریزش مو، ماساژ موها و پوست سر با روغن زیتون است. ماساژ پوست سر با انواع روغن ها چون روغن زیتون یا روغن بادام سبب افزایش گردش خون در پوست سر می شود اما روغن زیتون پیشنهاد بهتری است زیرا هم از موهایتان محافظت می کند و هم مواد موردنیاز برای پوست سر را فراهم می کند. برای این منظور، دو قاشق چای خوری عسل را با یک قاشق دارچین مخلوط کنید و ماسک جلوگیری از ریزش مو را روی سرتان بگذارید. اجازه دهید این ماسک به مدت 20 دقیقه روی سرتان باشد و بعد آن را بشویید. کافی است هفته ای یک بار این کار را انجام دهید.
دانه شانا و روغن زیتون برای قطع ریزش مو
برای درمان ریزش مو، یک قاشق چای خوری دانه شانا را در نصف لیوان روغن نارگیل خیس کنید تا خمیری یک دست حاصل شود. این خمیر را به پوست سر و موهایتان بمالید و بگذارید 15 دقیقه روی سرتان بماند و بعد بشویید.
آلوئه ورا
برای درمان ریزش مو آلوئه ورا خواص فوق العاده ای برای سلامت و زیبایی پوست و مو دارد. ماسک آلوئه ورا را روی موهایتان بگذارید تا ویتامین E لازم به پوست سرتان برسد. این ماسک به مرطوب شدن سطح پوست کمک کرده و مانع از ریزش مو می شود. آلوئه ورا مشکلاتی چون شوره سر و خارش پوست سر را هم درمان می کند. خاصیت قلیایی آلوئه ورا سبب تنظیم PH پوست سر شده و به رشد موها کمک می کند. برای تهیه ماسک آلوئه ورا به منظور درمان ریزش مو، با استفاده از چاقو ژل آلوئه ورا را از برگ آن جدا کرده و در مخلوط کنید بریزید. مایع یکدست را به مدت 30 تا 45 دقیقه روی موهایتان بگذارید و سپس موها را بشویید.
آب پیاز برای درمان ریزش مو
سولفور موجود در پیاز سبب گردش بهتر خون در پوست سر و فولیکول های مو می شود. برای تهیه معجون آب پیاز برای درمان ریزش مو، پیاز را در همزن بریزید و آب پیاز را با استفاده از پنبه روی پوست سرتان بمالید و بعد از 20 دقیقه آن را بشویید.
حنا و روغن خردل برای درمان ریزش مو
حنا را در 250 گرم روغن خردل بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید. بگذارید محلول جوشیده شده سرد شود و آن را به مدت 30 دقیقه روی پوست سرتان مالیده و بعد آن را بشویید.
کاهو و اسفناج برای درمان ریزش مو
ترکیب کاهو و اسفناج را له و آنرا روی سرتان بمالید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه بماند. از این ترکیب هفته ای سه بار استفاده کنید و از تاثیر خارق العاده اش برای درمان ریزش مو شگفت زده شوید.
آب انگور فرنگی برای درمان ریزش مو
انگور فرنگی با نام آلما، درمانی فوق العاده برای کچل هاست و روی موهایتان معجزه می کند. کمی آب لیمو به آب انگور فرنگی اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی پوست سرتان بمالید و بعد آن را بشویید.
عسل و زرده تخم مرغ برای درمان ریزش مو
ترکیب زرده تخم مرغ و عسل را به مدت 30 دقیقه روی پوست سرتان ماساژ دهید. این ترکیب سبب رشد سریع تر موها می شود.
نظرات(0)